пʼятницю, 4 вересня 2020 р.

Освітні заклади у Сарнах працюють в умовах адаптивного карантину

Про це розповіла очільниця міста Світлана Усик під час робочої зустрічі з консультантами Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ. 

Спочатку  спільно з консультантами обговорили важливі виборчі питання для Сарненської громади, адже на місцеві вибори громада виходить у новому форматі. Відтак чисельність громади значно збільшується і тепер Сарненська міська громада буде другою по величині на Рівненщині.  Консультант з правових питань Василь Курилас детально розповів про основні зміни до виборчого законодавства, та надав вичерпні відповіді на проблемні питання.

Світлана Усик розповіла про успіхи міста та здобутки, а також як місто живе в умовах карантину. Зокрема, напередодні  міський голова  проінспектувала, як розпочали прийом дітей у ДНЗ міста в умовах адаптивного карантину.
У зв’язку з впровадженим карантином у ДНЗ міста діють санітарні правила. Батьки супроводжують дітей до стоп-лінії при вході у дитсадки, далі старші медичні сестри проводить температурний скринінг дітей. Також впродовж дня дітям заміряють температуру кожні чотири години та кожні дві – проводять обробку й дезінфекцію в групах. У ДНЗ пропрацьовано орієнтовний розпорядок дня в умовах адаптивного карантину 2020-2021н.р.



Працівниками ДНЗ міста, за результатами огляду, дотримано карантинних вимог, – зазначає Світлана Усик.

До прийому дітей колективи ДНЗ міста провели належну пiдготовку з урахуванням Тимчасових рекомендацiй щодо органiзацii протиепiдемiчних заходiв на перiод карантину, було проведено ремонтні роботи, закуплено все необхідне для дотримання санітарно-епідемічних вимог.

Повідомляє Офіс реформ Рівненського РВ АМУ в рамках проєкту ПУЛЬС 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації