вівторок, 29 вересня 2020 р.

В Острозі до місцевих виборів готові

 Консультанти Офісу реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ регулярно надають ряд виїзних консультацій для місцевих рад та представників територіальних виборчих комісій.


З представниками Острозької міської  ради обговорили питання планування бюджету для вже оновленої громади на 2021 р. Людмила Кушнер консультантка з бюджетних питань наголосила – потрібно роботу починати вже, з’ясувати скільки в громаді буде дітей шкільного та дошкільного віку, привести до ладу робочі графіки у комунальних установах, обов’язково використати усі відпустки.   


   Консультант з правових питань Василь Курилас надав вичерпну консультацію щодо роботи виборчих комісій для представників ТВК. Наголосив на їх першочергових діях,  роз’яснив новації виборчого законодавства. 

Виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук нагадала присутнім про консультаційну допомогу у вирішенні різних питань. Адже АМУ завжди відстоює інтереси органів місцевого самоврядування.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації