середу, 30 вересня 2020 р.

Здолбунів готується до роботи у збільшеному форматі після виборів

Здолбунівський район один з не багатьох де й  донині не було утвореної жодної ОТГ, а за перспективним планом має бути три – Здолбунівська, Здовбицька та Мізоцька. Відтак до міста Здолбунів приєднуються наступні сільські ради – Богдашівська, Глинська, Копитківська, Новосілківська, П’ятигірська. У такому складі громада виходить на перші місцеві вибори голови та депутатів.

Консультанти Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ надали роз’яснення для представників Здолбунівської міської ради, щодо подальшої роботи Здолбунівської  громади у збільшеному форматі.  

Виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук нагадала присутнім про консультаційну допомогу у вирішенні різних питань. Адже АМУ завжди відстоює інтереси органів місцевого самоврядування.

Людмила Кушнер консультантка з бюджетних питань нагадала про  планування бюджету для вже оновленої громади на 2021 р., наголосила – потрібно роботу починати вже, з’ясувати скільки в громаді буде дітей шкільного та дошкільного віку, привести до ладу робочі графіки у комунальних установах, прослідкувати щоб у сільських радах працівники обов’язково використали усі відпустки.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації