понеділок, 7 вересня 2020 р.

У Корці з’явилася нова фотозона

 Встановлення нової фотозони до Дня міста вже стало хорошою традицією, адже це – незмінний атрибут свята та чудова розвага – розповіла очільниця міста Людмила Дмитрук під час робочої зустрічі з консультантами проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ.

До 870-річчя м. Корець нове місце для фотосесій облаштували у центрі містечка. Тут з’явилась кована фігура павліна. Роботи були проведені працівниками КП «Корецьжитловодоканал». Нова локація подарує безліч гарних фото корчанам та гостям міста, створюватиме гарний настрій та милуватиме око.

Також по місту встановили нові лавки та смітники, надали яскравого вигляду інклюзивно-ресурсному центру.

Під час зустрічі  консультанти надали роз’яснення щодо проблемних питань у сфері виборчого законодавства.  Проаналізували фінансові показники Корецької громади, та нагадали про основні питання  про які не варто забувати. Корецька громада на вибори 25 жовтня йде у новому збільшеному форматі. Адже тепер обєднуватиме навколишні сільські ради. Тому роботи після виборів – буде багато.

Повідомляє Офіс реформ Рівненського РВ АМУ в рамках проєкту ПУЛЬС

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації