вівторок, 18 січня 2022 р.

Актуальні бюджетні питання обговорили у Клеванській громаді

Консультантка з бюджетних питань Рівненського РВ АМУ з робочим візитом відвідала Клеванську громаду де зустрілася з фінансистами.  Спільно вони проаналізували показники виконання бюджету за попередній рік, а також обговорили – бюджет громади на 2022 рік.  


В цілому Клеванська громада показує хороші показники виконання у бюджетних питаннях, так за підсумками роботи попередніх років видно значне зростання різних показників. Однак попри те що має перевиконання, водночас є і фінансові проблеми. Про них голова громади Галина Кидун нагадувала під час загальних зборів членів Рівненського РВ АМУ. Так, Клеванська громада повертає в бюджет 11 млн грн, тоді як на утримання колишньої районної лікарні  після цього їй не вистачає 2,5 млн грн. 


Людмила Кушнер зауважила – так це справді проблема з якою нині зіштовхуються багато громад. Тому нині постає завдання, щоб бюджет територіальної громади виконувався, перевиконувався та залучав додаткові кошти на реалізацію різних розвиткових проектів та завдань.   


Повідомляє Рівненське РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Оптимізацію освітньої мережі та доступ до позашкільної освіти – обговорили у Гощанській громаді

Голова Гощанської громади Микола Панчук разом із депутатами селищної ради Юрієм Потапчуком та Іриною Повар, старостою Бочаницького округу Ва...

Популярні публікації