вівторок, 25 січня 2022 р.

Новели ринку газу - обговорили у Радивилівській громаді

Презентаційна зустріч «Новели ринку газу - як інструмент заощадження для мешканців територіальних громад» відбулась у Радивилівській міській громаді Рівненської області. 

Захід, організувало  Рівненське РВ Асоціації міст України, зібрав посадових осіб міської ради, фахівців комунальних закладів. 


Присутні почули про основні засади функціонування ринку газу, можливості для громади та її мешканців. Виконавча директорка Рівненського  РВ АМУ Тетяна Грещук розповіла про нововведення у сфері функціонування ринку природного газу, про можливості скорочення витрат на енергоносії та переваги відкритого ринку газу.

 




Учасники переглянули пояснювальні відеоролики, отримали інформаційні буклети та плакати із роз'ясненням даної тематики. Усі запитання та зауваження, які виникли в ході презентаційної зустрічі та обговорення, були зафіксовані для подальшої роботи АМУ з органами виконавчої влади. 


Повідомляє Рівненське РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Оптимізацію освітньої мережі та доступ до позашкільної освіти – обговорили у Гощанській громаді

Голова Гощанської громади Микола Панчук разом із депутатами селищної ради Юрієм Потапчуком та Іриною Повар, старостою Бочаницького округу Ва...

Популярні публікації