середа, 26 січня 2022 р.

У Рівному розпочинають роботу інспектори з паркування департаменту Муніципальної варти

Задля комфорту та безпеки рівнян, інспектори з паркування почали працювати на території міста. Для старту визначили три маршрути в центральній частині, де найскладніша ситуація з неправильно запаркованими автомобілями, по них і патрулюють інспектори. 

Це найбільш проблемні ділянки : вул. Петлюри – вул. Мазепи- вул. Шевченка – вул. Пересопницька – вул. Набережна; вул. Драгоманова – вул. 16 липня – вул. Шкільна – вул. Замкова; вул. Соборна – майдан Незалежності – ринок дикого (вулиця Здолбунівська).


Штрафувати поки нікого не будуть - лише попереджувати та проводити профілактичні бесіди або залишати інформаційні листівки водіям.

З приводу старту патрулювання, відбувся брифінг за участі директора департаменту Муніципальної варти Андрія Пасічника та заступника міського голови Рівного, Ігоря Кречкевича, на якому обговорили всі деталі роботи інспекторів.

Ігор Кречкевич: “Сьогодні ми робимо ще один крок до європейського, безпечного міста. Завдання Муніципальної варти - це не тільки наведення ладу із паркуванням авто, у департаменту є чимало завдань: це і контроль за благоустроєм, робота з системою відеонагляду та моніторингу “Безпечне місто”. Все це наступні кроки, про старт яких ми так само публічно будемо анонсувати.


Зараз інспектори розпочнуть роз'яснювальну роботу, а за деякий час порушників будуть штрафувати. Але не це буде головним показником їхньої діяльності. Головне для нас - зручність рівнян, їхня безпека, наведення ладу на вулицях.

Муніципальна варта працює для рівнян і за дорученням рівнян, тому ми домовилися з директором варти, Андрієм Пасічником, що його структура буде чи не найвідкритішою для пропозицій і звернень мешканців міста."

Ідентифікувати інспекторів Муніципальної варти можна за такими ознаками:

– в інспектора є спеціальна синя форма. На правому плечі обов’язково є нашивка Муніципальна варта з логотипом департаменту;

- інспектор має жетон з індивідуальним номером для ідентифікації;

- у кожного інспектора є посвідчення з особистими даними.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ за матеріалами Рівненської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Оптимізацію освітньої мережі та доступ до позашкільної освіти – обговорили у Гощанській громаді

Голова Гощанської громади Микола Панчук разом із депутатами селищної ради Юрієм Потапчуком та Іриною Повар, старостою Бочаницького округу Ва...

Популярні публікації