пʼятниця, 28 січня 2022 р.

У Клесові презентували Стратегії розвитку закладів освіти громади

З метою проведення змін, спрямованих на підвищення якості і конкурентоспроможності освіти в нових соціокультурних умовах для здобувачів освіти громади та забезпечення особистісного розвитку кожного громадянина згідно з його індивідуальними задатками, здібностями, потребами на основі навчання упродовж життя; відповідно до законів України «Про освіту», Про повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетного кодексу України , за сприяння відділу освіти Клесівської селищної ради був проведений презентаційний захист стратегій розвитку навчальних закладів Клесівської територіальної громади "Стратегія розвитку закладу освіти - один з пріоритетних напрямків педагогічного менеджменту". 

Девіз - «Змінюймось! Інакше перестанемо надавати якісні знання». В роботі заходу взяли участь: Віктор Буйний – голова Клесівської ТГ, Катерина Бондар – начальник фінансового відділу, Людмила Тріщук – економіст відділу освіти, Ольга Шевчук – начальник служби у справах дітей, Ольга Мартинюк - провідний спеціаліст відділу організаційного забезпечення та адміністративно – господарської діяльності та керівники комунальних установ, які , власне, і представляли стратегії закладів, які вони очолюють.


Продемонстровані стратегії допоможуть засновникові скоординувати діяльність закладів, сприяти ефективному визначенню ресурсів і пріоритетів їх розвитку. А також — удосконалити умови для здобуття якісної освіти, підвищувати імідж установи та її конкурентоспроможності.

Це засідання було надзвичайно важливим і знаковим, адже за його підсумками, враховуючи особливості кожного закладу, розроблятиметься стратегія розвитку освіти на теренах громади.

За матеріалами Клесівської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Оптимізацію освітньої мережі та доступ до позашкільної освіти – обговорили у Гощанській громаді

Голова Гощанської громади Микола Панчук разом із депутатами селищної ради Юрієм Потапчуком та Іриною Повар, старостою Бочаницького округу Ва...

Популярні публікації