вівторок, 19 липня 2022 р.

10 громад Рівненщини стали учасниками проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

19 липня під час прямої трансляції прес конференції, яку провели спільно Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» та Міністерство розвитку громад та територій України було оголошено 40 переможців-учасників проєкту Говерла з 4 х областей України. Було оголошено 10 відібраних і з  Рівненської області.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» спрямований на підтримку завершення реформи децентралізації. Мова йде, зокрема, про підсилення спроможності територіальних громад, а також щоб люди «на місцях» могли отримати необхідні якісні послуги і реалізувати себе.

Цьогоріч проєкт підписав угоду із Закарпатською, Житомирською, Одеською та Рівненською областями про п’ятирічну співпрацю.

Таким чином громади з цих регіонів мали можливість взяти участь у конкурсному відборі. Від Рівненщини надійшло 26 заявок.

Сьогодні комісія обрала 10 громад-партнерів, яким буде розроблено індивідуальний план підтримки, який базуватиметься на результатах аналізу спроможності та ІТ-аудиту.

Серед переможців Рівненщини такі громади:

- Білокриницька ,

- Гощанська,

- Здолбунівська,

- Клесівська,

- Костопільська,

- Корецька,

- Острозька,

- Радивилівська,

- Рокитнівська,

- Сарненська.

За матеріалами Рівненської ОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації