пʼятниця, 8 липня 2022 р.

«Молодь гуртується і перемагає» - у Демидівській громаді шукають учасників нового проекту

Громадська організація «Сприяння розвитку села» та Демидівська селищна рада запрошують молодих людей з числа ВПО та місцевої громади на тренінгове навчання «Інструменти впливу молоді на прийняття рішень на місцевому рівні».

Проєкт «Молодь єднається і перемагає» передбачає проведення тренінгів для молоді з числа внутрішніх переселенців та спільне вироблення пропозицій до влади щодо вирішення їхніх проблем.


Вже відбулося підписання Меморандуму про співробітництво з Демидівською селищною радою щодо реалізації проєкту «Молодь гуртується і перемагає», під яким поставили підписи голова ГО "Сприяння розвитку села" Сергій Щербатюк та Демидівський селищний голова Сергій Радченко. 

Мета навчання – встановлення діалогу між молоддю серед переселенців та владою, волонтерами, представниками неурядових організацій (НУО) тощо; руйнація стереотипів у сприйнятті один одного; формування простору, де можна почути думки одне одного та виробити спільне бачення вирішення конфліктів та проблем молоді серед ВПО; обмін досвідом у громадській діяльності; навчання учасників впливати на владу, змушувати владу чути громаду; встановлення тісних контактів між активною молоддю задля ефективної співпраці.

Формат – серія інтерактивних тренінгів із використанням активних методик та практик.

Учасниками тренінгів можуть бути молоді люди з числа внутрішньо переміщених осіб та місцеві ініціативні молоді люди. Для реєстрації необхідно заповнити анкету https://forms.gle/sG9t82K18dvR56DD9 

Своїм проєктом ми намагатимемося подолати прірву між молодими людьми – місцевими та переміщеними. Ми запропонуємо їм об’єднатися у спільну дружню команду і долучитися до процесу покращення добробуту і комфорту у громаді із охопленням всіх зацікавлених сторін.


Проєкт впроваджується ГО «Сприяння розвитку села» за підтримки проєкту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

За матеріалами ГО «Сприяння розвитку села»


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації