понеділок, 18 липня 2022 р.

Корецька та Сарненська громади отримали чергову допомогу від європейських партнерів

До Корецької громади доставили гуманітарний вантаж від міста побратима Валч, Республіка Польща. Це вже четвертий по рахунку рейс від наших друзів. Допомога надійшла у вигляді продуктів харчування та медикаментів.


Подальший розподіл допомоги відбуватиметься відповідно до потреб та звернень мешканців громади. Частина вантажу буде відправлена нашим воїнам та на Чернігівщину.

Висловлюємо слова найщирішої вдячності усім мешканцям міста Валч, меру міста пану Maciej Zebrowski, президенту Клубу з міжнародної співпраці пану Boguslaw Olejnik.

Щиро дякуємо, ваша підтримка дуже важлива для нас!


 



Сарненська громада також отримала допомогу від друзів з Європи.

«Ми отримали партію гуманітарної допомоги від Фонду Міжнародної Солідарності, що у партнерстві з BGK (Банк Господарства Крайового) та Європейською комісією. Відтак, вони закуповують, доставляють гуманітарну допомогу для територіальних громад та органів місцевого самоврядування, які є жертвами російської агресії проти України та/або допомагають внутрішньо переміщеним особам.


В рамках проєкту у нашу громаду доставили вантаж допомоги з необхідними речами. Зокрема: 6 електрогенераторів, продукти харчування (1375 кг. круп, 720 кг. макарон, 1225 кг. борошна, 1000 кг. цукру, 1350 шт. м’ясних консерв, 768 кг. дитячого харчування), гігієнічні, медичні, миючі засоби та інше.

Дякуємо за організацію та доставку вантажу кожному, хто є причетним до цієї важливої справи.

Щирі слова подяки за підтримку у час війни. Тільки у єднанні ми сильні і є єдиною великою європейською родиною» - зазначає Сарненська міська рада.

Підготовлено за матеріалами Корецької та Сарненської громад


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації