середа, 27 липня 2022 р.

Громадам Рівненщини презентували фахові можливості Міжнародного економіко-гуманітарного університету

Представники територіальних громад Рівненщини сьогодні відвідали Міжнародний економіко-гуманітарний університет в рамках нещодавно підписаного Меморандуму про співпрацю між Рівненським РВ АМУ та ВНЗ області. 

Це була перша зустріч, на якій ректорат МЕГУ презентував наявні спеціальності для здобуття вищої освіти. Нині в університеті є 8 факультетів різного профілю. 

Попереду в абітурієнтів вступна кампанія, нині вона відбувається в умовах воєнного часу, тому абітурієнти намагаються обрати заклади ближче до дому та актуальні спеціальності. 

МЕГУ імені академіка Степана Дем’янчука  запрошує на навчання, в тому числі молодь з Рівненщини, відтак  присутнім показали навчальні аудиторії, лабораторії, факультети та кафедри, познайомили з професорсько-викладацьким складом. 

МЕГУ має комфортний гуртожиток для студентів та хорошу наукову базу, вже багато років мають партнерів на міжнародному рівні. На окремих факультетах навчання відбувається за спільними програмами Польщі та України. 

Тут здобувають освіту і бакалаври і магістри. В Університеті підготували спеціальні пропозиції для абітурієнтів з громад Рівненської області, які спільно обговорили з учасниками зустрічі. 

Рівненське РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації