понеділок, 25 липня 2022 р.

Активна молодь Смизької громади допомагає ВПО

«А ми не стоїмо на місці, адже кожного дня шукаємо можливості допомагати внутрішньо переселеним людям, які зараз проживають в нашій громаді. Для цього пишемо проєкти і подаємо запити і заявки до міжнародних партнерів. І от в нас є чудова новина, якою готові з вами поділитися - ми виграли один з таких проєктів!» - зазначила Агенція розвитку громад «Інтонація Змін» на своїх ресурсах.

Фонд Mіжнародної Солідарності (Республіка Польща) у партнерстві з BGK (Банк Господарства Крайового) та Європейською комісією закуповує і доставляє гуманітарну допомогу для територіальних громад та органів місцевого самоврядування, які допомагають внутрішньо переміщеним особам. 

В рамках проєкту Смизька селищна рада отримала як гуманітарну допомогу:


2 електрогенератори, 1 дефібрилятор, крупи, макарони, борошно, цукор, м’ясні консерви, дитяче харчування,  джгути-турнікети,  голки ін'єкційні, шприци, системи до крапельниць, стійки для крапельниць, аптечки,  рідке мило, туалетний папір, туалетне мило,  господарське мило, шампунь, миючі засоби.

Ми будемо звітувати про передачу допомоги людям та організаціям, які зараз найбільше потребують підтримки, тому можете уважно слідкувати за нашими дописами та діяльністю.

Щиро дякуємо нашим міжнародним партнерам та Solidarity Fund PL in Ukraine за підтримку Смизька громада у цей нелегкий час!

Безмежно вдячні нашим волонтерам і волонтеркам, які постійно поруч і допомагають привозити, пакувати, сортувати і передавати в руки нашим підопічним! Дякуємо і спонсорам, які допомогли пальним, щоб привезти допомогу в Смигу!

Разом до перемоги!

Підготовлено за матеріалами Агенції розвитку громад «Інтонація Змін»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації