вівторок, 26 липня 2022 р.

Діти з Корецької громади відправились на відпочинок до друзів поляків

Республіка Польща вже вкотре доводить справами свою дружбу та підтримку Україні. Понад 90 учнів з Корецької громади відвідають табір на узбережжі Балтійського моря у Польщі. 

Завдяки плідній співпраці Томаша Адр’яна, директора та власника ПП «ІНВЕСТ АДАМ», за участі директора ЗЗСО «Корецька гімназія» Руслани Ющук налагоджено тісні відносини з м.Ельблонг спільно з Червоним Хрестом «Карітас Ельблонгської єпархії». Завдяки такій співпраці вдалося організувати туристичну подорож 92 учнів гімназії до с.Мікошево, що на берегах Балтійського моря. Також з учнями відправиться 9 вчителів.

Поїздка пройде двома заїздами по 46 учнів. На плечі батьків покладаються лише витрати на дорогу.

Відпочинок діток пройде у комфортних будиночках з усіма умовами. 10 днів буде насичено іграми, веселощами та морським бризом. Далеко від війни, далеко від жорстоких вбивств та потрясінь.

Корецька громада вдячна дружньому польському народу за всебічну підтримку та допомогу нашій нації. Ми ніколи цього не забудемо. Ваші великі діяння назавше викарбуються на сторінках новітньої історії наших народів.

Слава Україні! Слава Республіці Польській!


За матеріалами Корецької міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації