вівторок, 12 липня 2022 р.

Громади Рівненщини ярмаркують на потреби ЗСУ

Двадцять дві тисячі гривень зібрали мешканці Русивля Гощанської територіальної громади під час благодійного ярмарку, який відбувся минулої неділі.

Великий асортимент кондитерських виробів підготували на ярмарок  місцеві господині. Дітки продавали солодощі, вироби з бісеру, солоного тіста, а також проводили розіграш лотереї та напої. 

Також на ярмарку реалізовували   мед із горішками, холодні напої, букетики з лаванди, чай з цілющих трав, вироби з лози. 

У Гощі на території поблизу садиби Ленкевичів відбувся благодійний концерт Олени Білоконь «Молитва за Україну». Захід пройшов за підтримки Рівненської військової адміністрації, Департаменту культури та туризму, Гощанської селищної ради і безпосередньо під егідою Міжнародного благодійного фонду «Незламна українська нація».

Візит Заслуженої артистки України, солістки Національного президентського оркестру Олена Білоконь у Гощу розпочався з благословення настоятеля храму святого Василія Великого отця Олега на виконання «Молитви за солдата» під час недільної Літургії. 

У другій половині дня відбувся благодійний концерт співачки, яка ще з 2014 року поповнила ряди волонтерів України.




Під час концерту було зібрано 7 347 гривень. Кошти переказані на рахунок Міжнародного благодійного фонду «Незламна нація України» й будуть використані на потреби Збройних сил України.


Авто від Смизької громади - вже на передовій. Завдяки благодійним турнірам місцевих футбольних команд вдалося зібрати 66 тисяч гривень. Ще стільки ж доклав місцевий підприємець.

Разом із цим, на Млинівщині місцеві жителі також зібрали гроші на авто. Транспорт вже відремонтували та нанесли маскувальний піксель.

Тим часом у селі Бродниця Вараського району пройшов благодійний ярмарок. Мешканці продавали смаколики, прохолодні напої та випічку. Охочим пропонували зробити зачіску, а також тимчасове патріотичне тату. Зібрали 57 тисяч гривень, які перерахують на потреби ЗСУ.

За матеріалами громад Рівненщини


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації