четвер, 20 жовтня 2022 р.

Інвестиційний паспорт громади презентували у Здолбунові

У Здолбунівській громаді публічно презентували інвестиційний паспорт та інвестиційні пропозиції. Захід відбувся в межах ініціативи «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу в громадах», яку реалізовує ГО «Клуб Ділових Людей Україна» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Здолбунівська ТГ стала однією з 24 громад країни, яких запросили до участі в другому етапі цієї ініціативи. Відбір зі 192 громад, що брали участь в першому етапі, відбувся за результатами якості виконання практичних завдань.

На другому етапі задля активізації інвестиційного потенціалу громади працювали над розробкою плану активізації та інвестиційного паспорту. Відтак 18 жовтня громада презентувала результати цієї роботи.

Перед тим фахівці громади пройшли спеціалізовані навчання щодо інструментів підтримки локального бізнесу та інвесторів.

Як зазначив експерт Костянтин Орловський, який супроводжував фахівців ТГ протягом роботи, на Здолбунівську громаду інвесторам варто звернути увагу з огляду на вигідне географічне розташування, транспортне сполучення та інші фактори.

Інвестиційний паспорт презентував начальник відділу економічного розвитку та регуляторної політики Олександр Іванюк, розповів загальну інформацію про громаду та про фактори інвестиційної привабливості. Він також детально презентував низку об’єктів, що здатні зацікавити потенційних інвесторів. Загалом презентовано понад 30 об’єктів, які можуть задовольнити різні запити інвесторів, а також план активізації інвестиційного потенціалу.

– У громаді готові співпрацювати як з великим, так і з малим бізнесом, як з іноземними, так  і з внутрішніми інвесторами. Зараз важливо напрацювати дорожню карту для потенційних інвесторів, і інвестиційний паспорт по суті є її початком, – зазначив заступник міського голови Юрій Сосюк.

Ознайомитися з інвестиційним паспортом громади можна буде на сайті міської ради за кілька днів.


За матеріалами Здолбунівської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації