четвер, 20 жовтня 2022 р.

Меморандум про співпрацю з Острозькою громадою підписала ГО Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка»

В рамках реалізації проекту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» відбулася робоча зустріч з керівництвом Острозької громади.  В рамках роботи керівниця ГО Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» Лариса Гунько та Острозький міський голова Юрій Ягодка підписали Меморандум про співпрацю. 

Меморандум передбачає   активне сприяння інтеграції жінок ВПО у місцеві громади, підвищення якості життя жінок ВПО та жінок місцевих громад, а також організація та проведення різних заходів, які сприятимуть виконанню прописаних пунктів Меморандуму. 



Юрій Ягодка зазначив – «Добре що є такі проекти, які допомагають та сприяють розвитку жіночого лідерства. У Нашій громаді є 19 старостатів – 7 з яких очолюють жінки, тому наша громада заохочує жінок у владі та на керівних посадах у комунальних закладах.»


Під час зустрічі - для громади передали нове обладнання в рамках проекту - ноутбук, проектор, фліпчарт, канцелярське приладдя та набори для творчих занять -  комплект передбачений для облаштування освітньо-творчого простору для дітей та вразливих груп населення.

Юристка проекту  Тетяна Мельник розповіла присутнім про Резолюцію 1325 - «Жінки. Мир. Безпека». Дану резолюцію також підтримано на обласному рівні. Однак на Державному рівні - дану програму мають невдовзі переглянути та внести певні зміни.  Лише після цього можна говорити про її прийняття вже на рівні громад - зазначила Тетяна Мельник. 

Заходи відбулися у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Центр підтримки громадських ініціатив "Чайка".





Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації