пʼятниця, 7 жовтня 2022 р.

Психотерапевтична гра «Сила в тобі» - допомагає віднайти власний потенціал – жінкам у громадах Рівненщини пропонують новий вид дозвілля

Проєкт " Жіноче лідерство: на шляху відновлення України" набирає обертів у кожній з чотирьох громад Рівненщини – Гощанській, Сарненській, Острозькій та Шпанівській. Проект фінансується завдяки допомозі Великої Британії від уряду Великої Британії та впроваджується організацією ПАКТ і ГО Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка». 

Цього тижня окрім звичних заходів – фітнес-студії та б’юті процедури, учасниці долучилися до нової Трансформаційної  гри "Сила в тобі". 


Тренерка гри та психологиня  ГО Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» Тамара Боговід зазначила – «В процесі психологічної трансформаційної гри «Сила в тобі», учасниці мають можливість зустрітись з собою справжньою, побачити свої ресурси, власний потенціал, усвідомити свій шлях для реалізації свого потенціалу.»

Алла Маслянчук - учасниця заходу у м.Острог - "Трансформаційно-психологічна гра, що заставила нас задуматися над своїм життям, вибудувати пріоритети і свідомо рухатися вперед до щасливого майбутнього."

Кожна з нас має свою силу, свій ресурс і свою мотивацію. А коли і як їх використати і застосувати в житті потрібно пізнати себе і не боятися змін. 

Ольга Стецюк – координаторка проекту у м.Острог  розповіла - «Мороз по шкірі, сміх, здивування, думки - що тримають - це те що дають такого роду психотерапевтичні групи.  Ми сміялись, подружились, веселились, ділились і точно стали ближчими і відкритішими. Дякуємо тренерці за трансформацію, за наші відкриття і такі глибокі емоції. Ви неймовірний спеціаліст, що дарує СИЛУ!»



Захід відбувся у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка». 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації