понеділок, 11 березня 2019 р.

Соціальний діалог – показник ефективності взаємовідносин між працюючою людиною, роботодавцем та владою


Під такою назвою у Зарічному відбувся Форум голів первинних профспілкових організацій Зарічненського району. Він став першим у низці таких Форумів, які відбудуться в усіх районах області за ініціативи Федерації профспілок області, владних структур, об’єднання роботодавців. А необхідність у їх проведенні, як і доцільність у поширенні такої форми ефективного соціального діалогу в області,  продиктувало саме життя.
Форум - став одночасно і навчанням для їх голів,   як і для керівників ОТГ та голів координаційних рад профспілок і роботодавців   району, які нині   здійснюють децентралізацію на місцевому рівні. Вони отримали чимало необхідної інформації та почули відповіді на всі свої запитання в ході публічних та індивідуальних консультацій, наданих спеціалістами та керівниками обласних організацій профспілок галузей.



У роботі Форуму взяли участь консультанти з питань децентралізації та директор Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України Тетяна Грещук.  Питанням децентралізації приділили чимало уваги, та надали консультації щодо перспектив об’єднання у Зарічненському районі.  Тетяна Грещук детально розповіла про переваги об’єднання, а також навела успішні приклади господарювання ОТГ. Найбільш показова у Зарічненському районі є Локницька ОТГ, відтак про неї говорили чи не найбільше.
В результаті роботи на Форумі урочисто, за широкого загалу спілчан підписали Територіальну угоду між Локницькою об’єднаною територіальною громадою, організацією роботодавців району та координаційною радою профспілок з соціально-економічних питань на 2019-2020 роки.


 Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації