середу, 6 березня 2019 р.

Смизька громада обирає власний логотип


Смизька громада виходить на фінішну пряму щодо вибору логотипу ОТГ. Нині мають два  схожих варіанти. Тривають остаточні обговорення серед активних мешканців -  повідомила заступниця селищного голови Вікторія Костюк.   Остаточне рішення прийматимуть депутати на сесії вже у березні. 
Розробляли його спільно місцеві активісти, земляки, які й досі вболівають за рідний край, а також члени Молодіжної ради. 
Про це у соцмережах написала Вікторія Костюк. «Наша земля - це край кремезних сосен, що гойдають в небі, неначе кораблі, звуки духових оркестрів, без яких не уявляємо сьогодні нашого життя. Три дерева - це три партнери, що об'єдналися в громаду, і тепер разом ростуть, розвиваються, міцніють, а дві смужечки - то наші водні плеса, які живлять наші природу і від яких ми беремо силу та енергію. Допоміг втілити всі ідеї смижанин Володимир Доля, за що велике спасибі.» - написала Вікторія Костюк.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації