пʼятницю, 22 березня 2019 р.

Бібліотекарі громад Рівненщини вдосконалюють свої вміння у галузі комунікації


У Рівненській обласній науковій бібліотеці відбувся практикум «Підтримка просування реформи місцевого самоврядування через інформаційні майданчики у Рівненській області». Під час навчання бібліотекарі ОТГ вчилися бути комунікаторами громад: обирати події для висвітлення в ЗМІ, комунікувати з журналістами, складати тексти і заголовки публікацій щоб "зачепило", правильно писати прес-релізи та прес-анонси, знайомилися з тонкощами журналістської майстерності. Модератор та організатор практикуму Тамара Козицька вдячна головам громад, які розуміють важливість такого навчання для бібліотекарів.
До навчання приєдналися відомі журналісти Рівненщини Ірина Ничипорук - Телеканал "Рівне 1", Тетяна Гочмановська - UA: Рівне, Олександр Курсик - керівник Рівненського медіа-центру. Вони розповіли  бібліотекарям про основні вимоги до інформаційних матеріалів, проаналізували слабкі сторони та дали практичні поради.

 Активну участь у роботі практикуму взяли Виконавчий директор Рівненського регіонального відділення Асоціації Міст України Тетяна Грещук та регіональний консультант з комунікацій у Рівненській області Олена Семенович.
Учасники практикуму переконані – такі навчання потрібні, адже вони стимулюють бібліотекарів в ОТГ розвиватися, змінюватися та пропонувати населенню громад нові цікаві розвиткові активності. До того ж саме бібліотекарі беруть на себе діяльність ефективної комунікації громади зі ЗМІ.  
Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації