понеділок, 18 березня 2019 р.

Демидівська громада активно працює над питаннями безпеки та дорожньою Картою розвитку


Демидівська громада від моменту свого створення взяла курс на всебічний розвиток, підсилення фахового рівня працівників, та вирішення екологічних та економічних проблем. Відтак громада регулярно бере участь у різноманітних проектах.
Безпека.
В рамках проекту «Створення безпечного середовища для людей в об’єднаних громадах Рівненщини», що реалізовується Рівненською обласною громадською організацією Комітет виборців України, Демидівську ОТГ  з робочою зустріччю відвідав експерт Микола Глотов.
Він презентував активним мешканцям громади прийняті в рамках реалізації проекту селищною радою і головами правові акти, направлені на створення умов для забезпечення безпеки людини, її здоров’я і майна на території ОТГ.
Також разом з експертом члени виконавчого комітету обговорили можливі подальші спільні дії з підготовки спільного проекту, направленого на вирішення безпекових проблем в ОТГ. Для цього визначили конкретні теми, які є найактуальнішими в громаді.
Також на цих зустрічі презентували буклети «Територія безпеки». В них мешканці громади зможуть знайти актуальну інформацію про те, куди звертатися у випадку виявлення чи виникнення певних типових загроз і небезпек.
Активна громада.
У громаді відбувся підсумковий візит в рамках реалізації кампанії «Активні мешканці – успішна громада». Керівник проекту Сергій Сабо презентував Дорожню карту розвитку Демидівської громади. Цей документ став фінальним результатом діяльності з аналізу стану справ в ОТГ, зустрічей з громадськістю, членами виконкому і депутатами селищної ради. В Дорожню карту увійшли найбільш важливі ідеї та пропозиції, які передбачають покращення якості життя населення громади.
Дорожня карта також буде доступна онлайн, на сайті селищної ради у відповідному розділі.
За матеріалами Демидівської ОТГ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації