четвер, 28 березня 2019 р.

Рівненським студентам провели навчання про реформу децентралізації

Рівненське регіональне відділення Асоціації міст України організувало навчальний семінар для студентів менеджерів культурної сфери Рівненського державного гуманітарного університету. Першочергово консультанти з питань децентралізації розповіли молоді про сам процес реформи, та що він передбачає. Зупинились детально  на роботі проектних менеджерів в об'єднаних територіальних громадах. 
Виконавчий директор Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук наголосила - " Сьогодні громади Рівненщини потребують молодих фахівців, які готові вчитися та розвиватися, а також зможуть освоювати нові види діяльності в ОТГ. Тому, часто потребують саме  випускників ВНЗ, які зможуть освоїти галузь проектного менеджменту".
Консультант з бюджетних питань Людмила Кушнер розповіла про фінансові переваги децентралізації, а також про формування бюджетів. Презентувала наявні грантові програми для молоді, студентів та діячів культури. Нині громади активно долучаються до участі у всіх цих проектах. 
Консультант з місцевого економічного розвитку Руслана Стасюк покроково роз'яснила, що таке проектний менеджмент, і для чого він потрібний. Далі презентувала завдання та цілі менеджерів, а також де шукати оголошення про конкурси. Потому детально пояснила з чого потрібно розпочинати роботу над написанням проекту.  
Студенти - зацікавилися новими можливостями, відтак одразу почали активно обговорювати різні ідеї. 
Повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації