четвер, 7 травня 2020 р.

Олександрійська ОТГ – залишилась без голови


Голова ОТГ на Рівненщині склав повноваження, щоб очолити обласне управління Держгеокадастру. Начальником ГУ Держгеокадастру у Рівненській області призначено Миколу Шустова.

Нагадаємо,  Микола Шустов став переможцем конкурсу на посаду керівника управління Держгеокадастру в області ще у лютому цього року. Як він раніше повідомляв -  вирішив спробувати свої сили, адже вже мав досвід роботи в земельному управлінні з 2002 по 2006-й роки, тоді він керував юридичним підрозділом.
Вчора, 6 травня, під час сесії Олександрійської ОТГ - Микола Шустов склав повноваження голови Олександрійської ОТГ. 




Ситуацію яка склалася в Олександрійській ОТГ прокоментував консультант з правових питань Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ Василь Курилас –  «відповідно до закону України про Місцеве самоврядування  повноваження голови буде виконувати секретар ради, і лише після чергових  місцевих виборів, які відбудуться цьогоріч в останню неділю жовтня,  мешканці Олександрійської ОТГ зможуть обрати нового голову» - зауважив Василь Курилас.
Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

На Рівненщині оновлюють Стратегію регіонального розвитку

Представники усіх 64 громад Рівненщини долучилися до стратегічної сесії щодо просторового планування регіону. Захід відбувся у межах проєкту...

Популярні публікації