середу, 1 грудня 2021 р.

В Гощанській громаді з’явився новий сміттєвоз

Сучасний сміттєвоз вдалося придбати за сприяння народного депутата, який підтримав ідею громади і виділив кошти субвенції на соціально-економічний розвиток для купівлі авто. Вартість спецтехніки склала понад 3 млн грн (2 млн грн надійшло з «соцеконому» та 1,096 млн грн - з бюджету Гощанської селищної територіальної громади).


Дана спецтехніка призначена для механізованого та ручного завантаження. Заднє завантаження сміттєвоза дозволяє забезпечити зручний під’їзд до майданчика з контейнерами та здійснити швидке механічне завантаження. Крім того, транспортний засіб оснащений потужним пресом, який забезпечує найвищий коефіцієнт ущільнення сміття, що теж збільшує ефективність. Об’єм бункеру 8м³.

Працівники комунального підприємства зазначають, що технічні характеристики транспортного засобу говорять про його мобільність та маневреність. 


Придбання нового сміттєвоза допоможе мешканцям громади отримувати ще якісніші та своєчасні послуги із збору, вивезення та утилізації твердих побутових відходів. А також це допоможе розширити надання послуг на територію громади.

Дякуємо усім, хто причетний до цієї події - платникам податків, мешканцям нашої громади, комунальному підприємству "Агентство розвитку Гощі", депутатському корпусу Гощанської селищної ради та Народному депутату України Роману Іванісову.

 Повідомляє Рівненське РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації