четвер, 16 грудня 2021 р.

Побудова та фінансування системи соціального захисту на місцевому рівні – обговорили під час вебінару у Рівенському РВ АМУ

Для представників громад Рівненської та Волинської областей організували вебінар щодо організації системи соціального захисту на місцевому рівні. Участь у заході взяло біля ста представників громад з двох областей.  Проект СПІЛЬНО впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Асоціацією міст України, Українською мережею за права дитини та партнерами за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку.


Під час вебінару консультантка з бюджетних питань Рівненського РВ АМУ Людмила Кушнер детально роз’яснила ключові моменти щодо соціального захисту у законодавчій площині:

- Закон України «Про місцеве самоврядування»

- Закон України «Про соціальні послуги»

- Бюджетний кодекс України

- Закон України «Про співробітництво територіальних громад»


Конвенція ООН про права дитини, Конвенція про права осіб з інвалідністю, закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про соціальні послуги», «Про охорону дитинства», «Про запобігання та протидію домашньому насильству», Бюджетний Кодекс України» та інші нормативно-правових акти, що встановлюють основні засади державної політики у сфері захисту дітей як стратегічного загальнонаціонального пріоритету. 

Повідомляє Рівненське РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації