четвер, 2 грудня 2021 р.

«Лінія життя» долучилася до акції Щедрий вівторок

30 листопада українці святкували Всеукраїнський день добрих справ, активісти у Смизькій громаді до цього дня також приурочили навчальний тренінг з домедичної допомоги який відбувся у Смизькій центральній бібліотеці. 


Бібліотекарі є постійними учасниками заходів та благодійних акцій, які організовує Агенція розвитку громад «Інтонація змін»,  водночас є надійними партнерами та помічниками, тому нещодавно у з’явилася ідея спільного проекту "Бібліотеки Смизької громади - безпечний простір для всіх і кожного", яким передбачено навчання для бібліотечних працівників, просвітницька робота серед читачів та поширення культури відповідальності серед жителів громади. Проєкт - благодійний та реалізується в рамках Щедрого вівторка.


Організатори кажуть – «Наша місія - розвивати спільноту відповідальних людей, які вміють рятувати життя, адже в наших руках може опинитися життя рідної або навіть малознайомої людини!»

Нині тренінг приніс масу позитивних вражень та емоцій для усіх учасників. Гарно, коли є багато практики і багато запитань, багато добра і любові до людей!



Повідомляє  Рівненське РВ АМУ за матеріалами Агенція розвитку громад «Інтонація змін»



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації