понеділок, 6 грудня 2021 р.

Голови громад Рівненщини зібралися на координаційно-консультативну раду при голові обласної ради

В обласній раді відбулося засідання  Координаційно-консультативної ради з питань місцевого самоврядування під головуванням Сергія Кондрачука. Участь у заході беруть всі голови територіальних громад Рівненщини, адже зустріч приурочена до Дня місцевого самоврядування, яке відзначатимуть 7 грудня.  


На початку роботи відбулося нагородження кращих керівників громад Рівненщини та тих, хто долучився до розвитку місцевого самоврядування та впровадження децентралізації. Зокрема, цінним подарунком-годинником від Рівненської ОДА нагородили виконавчу директорку Рівненського РВ АМУ Тетяну Грещук.  


Під час роботи  координаційної ради розглянути три важливих питання.


Про реалізацію заходів в рамках Обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання у Рівненській області на 2021-2025 роки розповіли заступниця начальника  управління – начальник відділу у справах молоді та національно-патріотичного виховання управління у справах молоді та спорту ОДА Наталія Чигир, директорка комунального закладу «Рівненський обласний молодіжний пластовий вишкільний центр» Оксана Скляр та голова  громадської організації «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» Юрій Ткачук.  


Окрім того, презентували інноваційні ІТ рішення для цифровізації та розвитку сучасної територіальної громади.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ за матеріалами Рівненської обласної ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації