пʼятницю, 10 грудня 2021 р.

Форум щодо реформи системи харчування у закладах освіти організували у місті Дубно

7 грудня на базі Дубенського ліцею №6 відбувся міський форум «Реформа системи харчування в закладах освіти міста Дубна». З метою обговорення проблем та перспектив у зв’язку із запровадження реформи системи харчування в закладах освіти у заході взяли участь керівництво та спеціалісти управління освіти Дубенської міської ради, фахівці Головного управління держпродспоживслужби в Рівненській області, керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти, представники батьківських та учнівських колективів. 


З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Василь Антонюк. Очільник міста висловив сподівання, що форум стане корисним в плані обговорення нових підходів та вимог в організації шкільного харчування, а також зауважив, що реформа системи шкільного харчування у Дубні поступово буде втілюватись у життя. 

Начальник управління освіти Наталія Іваницька окреслила шляхи та перспективи реалізації реформи системи харчування в закладах освіти міста. 

Поряд з цим на заході обговорено питання впровадження нових норм споживання основних груп харчових продуктів, порядок організації харчування та питного режиму в закладах освіти; розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти; дотримання гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами.


З презентацією оновленого меню виступив приватний підприємець, виконавець послуг аутсорсінгу в Дубенському ліцеї №3 Віктор Омелянчук. 

Узагальненими думками щодо запровадження реформи системи харчування в закладах освіти поділились голова ради старшокласників міста Дубна Ольга Приходько та представниця батьківської спільноти Дубенського ліцею №5 Інна Яцина.

Захід завершився дегустацією страв з оновленого шкільного меню.

Підготовлено за матеріалами Дубенської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації