пʼятниця, 24 грудня 2021 р.

У Дубно відкрили реконструйований басейн

У місті Дубно відбулося відкриття реконструйованого басейну при Дубенському ліцеї №7. Басейн, який не працював близько 20 років, реконструювали у рамках президентської програми «Велике будівництво». Він має 4 доріжки завдовжки 25 метрів.

На відбудову басейну були залучені кошти з державного бюджету в сумі понад 25 мільйонів гривень та близько 3 мільйонів гривень з бюджету міста.


В рамках реконструкції виконані роботи з монтажу покрівлі, опорядження фасадів, благоустрою території, внутрішні опоряджувальні роботи, монтаж технологічного обладнання. При облаштуванні об’єкта врахували і потреби осіб із інвалідністю.

На відкриття завітали почесні гості: народний депутат України Олександр Аліксійчук, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, міський голова Василь Антонюк, заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська, голова Дубенської РДА Всеволод Пекарський, депутат обласної ради Юрій Ліпський, депутати та посадовці міської ради, представники підрядної організації, виконавці робіт.


Звертаючись до присутніх, міський голова Василь Антонюк подякував керівництву облдержадміністрації та народному депутату за здійснення реконструкції єдиного у місті басейну, за сприяння у залученні коштів на відбудову, за постійну допомогу та підтримку. «Поява у Дубні сучасного басейну свідчить про те, що ми рухаємося вперед на шляху розвитку міста, до покращення умов проживання містян, створення комфортних умов для розвитку та оздоровлення дітей», - зазначає очільник Дубна.


Урочисте відкриття закінчилося екскурсією по відновленому басейну. У сучасному просторому приміщенні облаштовані роздягальні для хлопчиків та дівчаток, душові та санітарні кімнати, медпункт. Басейн повністю обладнаний системою вентиляції приміщення та сучасними технологіями очищення води.

«У наступному році на Дубенщині  заплановане  будівництво веслувальної станції, а це приблизно 50 мільйонів гривень із держбюджету, Сподіваємося,  що цей об’єкт продемонстрував нашу спільну роботу. І в наступному році ми також добре виконаємо нове завдання щодо будівництва станції» - розповіла заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська. 

За матеріалами Дубенської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації