понеділок, 16 січня 2023 р.

У Боремельській громаді встановлюють генератори у кожній установі

В кожній установі Боремельської громади на випадок аварійних вимкнень електропостачання постачання та щоб мати резервне джерело живлення продовжують встановлювати бензогенератори. В пріоритеті котельні та пункти незламності.


Голова громади Віктор Корінь розповів «У 2022 році за кошти бюджету придбали три генератори, ще два мали з минулих років та  ще одного люб'язно надали ТзОВ "Хавестагро" в рамках соціальної угоди. Ось приклад соціально-відповідального бізнесу, хоч і орендують на нашій території лише 212 га. Паїв.  За що висловлюю від громади, і особливо села Золочівки, щиру подяку керівництву даного агроформування. 
І ось вже на початку нового року отримали в безоплатне користування потужний генератор  20квт., від благодійного фонду з Чехії, Словакії і Польщі, який забезпечить безперебійну роботу котельні і частково їдальні Боремельського ліцею про що і підписали угоду.

Продовжуємо працювати далі, на черзі ще один медичний і освітній заклади» – повідомив голова Боремельської громади Віктор Корінь на своїй сторінці у соцмережах.   


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації