понеділок, 30 січня 2023 р.

Гощанську громаду відвідала представниця однієї з гуманітарних місій Франції

Уже вдруге за час повномасштабної війни в Україні Гощанську громаду відвідала мадам Фа’бєн - представниця однієї з гуманітарних місій Франції, військова медичка з міста Каркасон. 

Під час війни мадам Фаб’єн прихистила багатодітну маму з Терентієва Олену Семещук та шістьох її дітей. Ближче познайомившись з ними, почувши розповіді про війну, жінка перейнялась проблемами України і українців.

Цього разу мадам Фаб’єн завітала в Гощанську селищну раду, аби обговорити потреби в забезпеченні генераторами, продуктами харчування, одягом. У подарунок від своїх французьких коліжанок мадам Фаб’єн привезла в’язані речі ручної роботи для немовлят, а від себе особисто передала медикаменти. 

З вдячністю за небайдужість і турботу провели для мадам Фаб’єн екскурсію Гощею. З великою цікавістю вона відвідала храм святого Василія Великого, садибу Ленкевичів-Валевських, Набережну побачень, прогулялась алеями Гощанського парку в супроводі працівників культури Віктора Самчука, Тетяни Гуди, Юлії Матвієць, Валерія Бейлаха.

Велика і щира вдячність пані Фаб’єн, а в її особі всім іноземцям, які у вирішальний для української незалежності час наважуються відвідувати і відкривати для себе Україну з метою допомоги і підтримки. 

Світ допомагає Україні.  Світ підтримує українців!  І ця підтримка немає кордонів.

За матеріалами Гощанської селищної ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації