понеділок, 23 січня 2023 р.

Продовжується активна фаза проекту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» в Острозькій громаді

Про себе дбаємо та про інших пам’ятаємо – під таким гаслом продовжується проект  «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» в Острозькій громаді, що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка». 


Так, від початку року координаторки проекту вже організували ряд заходів для жінок громади.  Відбулися заняття у фітнес-студії, які відвідують постійні та нові учасниці проекту, продовжилася б’юті терапія, де жінки отримують комплекс послуг з догляду за шкірою обличчя.  


Днями організували спільнодію з виготовлення енергетичних батончиків.  Цього разу об’єднали зусилля  працівники Острозької центральної бібліотеки, Відділ проєктної та інвестиційної діяльності Острозької міської ради та Туристично-інформаційний центр м. Острог. Така співпраця виявилася дуже корисною. 

- за годину учасники виготовили 144 поживних смаколики 

-  дізналися новий, досить смачний рецепт та спосіб приготування батончиків

-  провели час в дружній, приємній компанії. І, найголовніше, ці батончики підгодують КОГОСЬ у потрібну хвилину!

А вже цього тижня відбудеться круглий стіл за участю  представників ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка», міської ради та учасниць проекту. Під час зустрічі планують обговорити попередні результати діяльності в рамках проекту, спланують подальшу роботу та перспективи розвитку жіночого лідерства  в Острозькій громаді. 

б'юті терапія

Заходи відбулися у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка». 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації