середа, 4 січня 2023 р.

У Рівному термомодернізували дитсадок

Завдяки участі в інвестиційному проекті міжнародної фінансової організації НЕФКО, дитячий дошкільний заклад №14 в Рівному повністю термомодернізований і вже суттєво економить на енергоносіях. 

Це один з трьох садочків нашого міста, які були включені в проект НЕФКО. В двох інших опоряджувальні роботи ще тривають. Загальна вартість гранту на реалізацію проектів - 1.2 млн. євро.

Роботи з термомодернізації передбачають повне  утеплення будівлі: стіни, фундамент і дах.

Окрім утеплення будівлі, в рамках проекту, виконується також зовнішнє опорядження фасадів та освітлення.

"Проекти НЕФКО - це чудова можливість залучення позабюджетних коштів задля покращення енергоефективності і в подальшому суттєвої економії на опаленні. Наша громада активно працює в цьому напрямку. В контексті повномасшабної агресії, ми розуміємо, що споживати менше енергоносіїв це для нас справді питання національної безпеки. І світові тенденції свідомого ставлення до навколишнього середовища теж передбачають ощадливість" - розповів заступник міського голови Рівного Ігор Кречкевич.



За словами завідувачки господарством ДНЗ, станом на зараз використання газу в закладі вже зменшилося вдвічі в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, що підтверджує ефективність термомодернізації. Отож, будемо продовжувати подібні проекти в нашій громаді.


За матеріалами Рівненської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації