вівторок, 3 січня 2023 р.

Під час чергової поїздки з гуманітарною місією на Харківщину голова Гощанської громади відвідав Пісочинську селищну раду

 Разом із головою громади Олег Чернобай та Микола Панчук  відвідали Пісочинський Ліцей і передали подарунки від партнерів Гощанської громади з Швейцарії, солодощі 26 діткам, які втратили своїх батьків і нині виховуються в дитячих будинках сімейного типу. 

Оглянули відремонтовані тимчасові укриття Пісочинського ліцею. Нині учні Пісочинської громади не мають можливості відвідувати школу, але позашкільна активність дітей відбувається саме в цих тимчасових укриттях очно. 

Під час візиту підписали Меморандум про співпрацю між Гощанською та Пісочинською селищними радами. Пріоритетними напрямками співпраці у 2023 році в рамках Меморандуму є гуманітарна допомога військовослужбовцям та людям, які постраждали від бойових дій агресора.

Також це активізація економіки наших громад, організація та проведення спільних заходів (семінари, конференції, конкурси тощо), участь у національних та міжнародних проектах. У майбутньому, в мирний час, також планують співпрацю в галузі культури, освіти, виконавської сфери. 

Пісочинську громаду Микола Панчук залишив з Подякою від голови селищної ради Олега Чорнобая за підтримку і гуманітарну допомогу. 


Рухаємось далі.

За матеріалами  Гощанської селищної ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації