вівторок, 25 червня 2024 р.

Представники Привільненської громади переймали досвід роботи колег партнерської громади з Одещини

 Про виклики та досягнення у сфері освіти, культури, спорту, соціального та безпекового напрямків в умовах воєнного стану спілкувались представники 7 тергромад Дніпропертровської, Вінницької, Житомирської, Одеської та Рівненської областей. Об’єднати усіх вдалось прогресивним представникам Авангардівської громади, що на Одещині. Кожен із присутніх на Форумі є громадами-партнерами, побратимами Авангарду.

Представники Привільненської громади та делегати інших громад мали можливість ознайомитись із напрацюваннями відділу освіти, культури, молоді та спорту Авангардівської селищної ради в процесі забезпечення очного формату навчання в умовах воєнного стану. Проведена колегами робота вражає своєю інноваційністю та унікальністю, адже учні закладів освіти Авангарду не відчувають різниці між класними кімнатами та кімнатами для укриття під час повітряних тривог. 

У мережі закладів освіти активно працюють над формуванням оптимальної мережі академічних ліцеїв, впроваджуються напрямки STEAM-освіти, організовано безпечне та здорове харчування шляхом впровадження роботи опорної кухні.

Розвивається безпековий, медичний та соціальний напрямки роботи громади. Організовано дієвий механізм діяльності Центру надання культурних послуг та заплановано будівництво потужного реабілітаційного центру. Налаштовано роботу надпотужного Центру надання адміністративних послуг для населення. Залучено сотні мільйонів гривень з державного бюджету та міжнародної технічної допомоги з розвитку інфраструктури для надання якісних послуг жителям Авангардівської селищної ради.

Фахова та надпотужна команда фахівців на чолі з мудрим керівником Сергієм Хрустовським згуртовано працюють, аби Авангардівська громада тримала й надалі статус однієї з найпрогресивніших громад України.

Такі робочі візити та обмін досвідом вкрай важливі в період воєнного стану, адже надають можливість ознайомитися із різними підходами в організації процесу діяльності закладів та установ, порівняти налагоджену роботу, внести нові ідеї їх розвитку на своїй території.

Привільненська громада безмежно дякує партнерам з Авангарду за запрошення на Форум. Щиро дякуємо колегам Ямпільської (Вінницька область), Коростенської (Житомирська область), Чорноморської та Березівської (Одеська область), Слобожанської (Дніпропетровська область) та Куяльницької (Одеська область) територіальним громадам за конструктивний діалог обмін досвідом в напрямках освіти, соціального захисту та розвитку ініціатив з реалізації проєктів індустріальних парків.


Пишаємося партнерством та побратимством з Авангардівською громадою та можливості переймати досвід роботи команди лідерів зі стратегічним баченням розвитку території.

Авангардівська громада – громада для людей і заради людей!

Підготовлено за матеріалами Привільненської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації