четвер, 6 червня 2024 р.

У Березнівській громаді посилять роботу проєктної діяльності - відео


Березнівська міська рада відповідно до Меморандуму про співпрацю між Альянсом українських університетів та територіальними громадами брала участь у програмі «Управління проектами для територіальних громад» на базі Українського Католицького університету.  В рамках проєкту відбувся ряд навчальних заходів з проєктного менеджменту для різних фахівців міської ради. В результаті - фахівці підвищили свій професійний рівень та на практиці засвоїли нові знання.  Зокрема опрацювали ряд актуальних тем - «Як обирати ідею для проєкту?»; «Календарне планування»; «Від ідеї до постановки конкретних цілей» та інші. 
 Олеся Бабушкіна, завідувачка сектору проєктної та інвестиційної діяльності Березнівської міської ради розповіла наголосила - «Сьогодні важливо розвивати проєктні команди, тому у нас у Березнівській громаді вже невдовзі буде працювати така команда адже від 3 червня вже внесли зміни в штатний розклад та маємо відповідний сектор проєктної та інвестиційної діяльності »   - зазначила Олеся Бабушкіна.

Повідомляє Рівненське РВ Асоціації міст України

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації