субота, 15 червня 2024 р.

Центр вуличних культур No Name – місце розвитку дітей та молоді - відео


Мрії стають реальністю - якщо наполегливо  працювати та рухатися вперед. Цю істину доводить засновниця Центру вуличних культур No Name dance studio  Вікторія Мартинюк.  Нині, центр займає 1200 метрів квадратних просторів та 13 років задоволення від своєї справи. На даний момент No Name dance studio має  понад 700 учнів з якими працюють 19 педагогів, заняття відбуваються на трьох локаціях у Рівному, а також у 5 громадах  Рівненщини – Здолбунів, Дубно, Зоря, Шпанів, Жобрин. 
ВІДЕО
Вікторія, пригадує, як йшла до своєї мрії, скільки праці та коштів вклала у простір, який нині став її гордістю. Відкриття Центру планували на кінець лютого 2022 року – це стало чи не найбільшим викликом для команди, адже в цей момент почалося повномасштабне вторгнення. No Name dance studio одними  з перших відновили заняття для дітей навесні 2022 року – пригадує Вікторія, відтоді  працюють і з місцевими дітками і з внутрішньо-переміщеними.  Тоді ж влітку організували творчий табір для дітей та підлітків.
Нині ведеться робота у різних напрямках. Вікторія організовує різні мистецькі вуличні акції, літні табори для дітей, водночас бере участь у різноманітних Європейських програмах з обміну досвідом у сфері креативних індустрій. 



Публікацію та відео підготовлено в рамках проекту «Посиленння політики рівних можливостей у Рівненській області», який реалізує ГО «Центр підтримки  громадських ініціатив «Чайка» завдяки підтримці Національного демократичного інституту (НДІ) та британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації