четвер, 27 червня 2024 р.

Привільненська та Бугринська громади налагоджують партнерство з Фінляндією

Бугринська та Привільненська громади спільно налагоджували міжнародні зв’язки з муніципалітетом міста Kannus, Фінляндія.

В рамках підписаної Угоди про співпрацю та побратимство, з метою розвитку партнерства для реалізації міжнародних проєктів делегація Привільненської громади завітала до колег Бугринської ТГ.

Дякуючи нашим друзям-волонтерам із Фінляндії ми маємо можливість працювати в напрямку започаткування міжнародного партнерства із муніципалітетами Фінляндії не тільки для Привільненської громади, а й для наших партнерів.

Зустрілися з Jaakko Kolppanen, депутатом муніципалітету міста Kannus, волонтером, який активно допомагає Україні. Головною метою його візиту було дізнатися більше про життя Бугринської громади, які виклики долають та чим займаються. Розглянули можливості для подальшої співпраці, зміцнення партнерських зв’язків та обміну ідеями для спільної роботи між Бугринською громадою та муніципалітетом міста Kannus.

Під час візиту партнери мали змогу ознайомитися з комунальними установами та закладами громади в галузях освіти, культури, медицини. Особливе враження від місцевої пекарні КЗ«Бугринський пекар», де гості поспілкувалися з пані Ларисою і дізналися про всі тонкощі випікання хліба та змогли скуштувати свіжоспечений хліб.

Зустрілися з внутрішньо переміщеними особами та відвідали місце їхнього компактного проживання. Оглянули умови життя та поспілкувалися з переселенцями, які щойно евакуювалися з Донецької області.

Ознайомилися з роботою кабінету реабілітації на базі Бугринської амбулаторії, який надає різноманітні медичні послуги як для військових, переселенців так і для жителів громади.

Побували на полі де посаджена органічна малина площею 2,5 га та посмакували соковиту ягоду.

Цей візит став чудовою можливістю для обміну досвідом, розвитку партнерських зв’язків та підтримки, а також сприятиме подальшому розвитку співпраці між нашими громадами.

В результаті візиту планується розпочати офіційні перемовини щодо потенційного міжнародного партнерства громад. Нехай наші намічені цілі легко досягаються і обов'язково у мирній і незалежній Україні!


Підготовлено за матеріалами Бугринської громади



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації