понеділок, 1 липня 2024 р.

В Острозі підсумували молодіжні проєкти в рамках освітньої програми UPSHIFT - відео


У червні в Острозі відбувся підсумковий молодіжний Форум освітньої програми UPSHIFT. Участь у заході взяли імплементуючі  партнери програми ГО «Будуємо України разом», учасники програми а це молодь 14 -24 роки, а також ментори, які супроводжували команди під час реалізації молодіжних ініціатив.  Нагадаємо, освітня програма на Рівненщині стартувала у серпні 2023 року,  тоді відбулося перше навчання для менторів, а вже у вересні програма стартувала для молоді.  
ВІДЕО

Координаторка проєктів ГО «Будуємо України разом»,  Естер Ковальчук розповіла – «За цей час на Рівненщині відбулося три хвилі UPSHIFT, участь взяло 30 команд з різних куточків області. Приємно що молодь активізувалася не лише у Рівному, а й у маленьких громадах. Зокрема активно були представлені міста Рівне та Острог, а також Здолбунів, Дубно, Березне, Вараш. Нині на Форум приїхали команди аби презентувати результати своєї роботи, обмінятися досвідом, ближче познайомитись, та спланувати співпрацю на майбутнє.» 

Під час Форуму команди обговорили не лише успіхи, а й які проблеми довелося долати, адже чимало з них є новачками у сфері реалізації проєктів. Однак, вони переконані – кожен проєкт змінив не лише учасників, а й їхні містечка та села, друзів та однокласників.  


Захід проведено в межах програми UPSHIFT, яка у Рівненській області реалізується ГО «Будуємо Україну Разом», за підтримки ЮНІСЕФ. ЇЇ зміст є відповідальністю учасників програми UPSHIFT та не обов'язково відображає позицію ЮНІСЕФ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації