четвер, 11 липня 2024 р.

Активна молодь Сарненської громади продовжує здобувати нові знання - відео


Сьогодні міський голова Руслан Серпенінов перед початком засідання виконавчого комітету вручив сертифікати про закінчення навчання молодим та активним жителям Сарненської громади. Серед них мешканці Сарн, Сваринь, Городця, Костянтинівки, Білятич та інших. 
Завдяки участі громади у проєкті USAID «ГОВЕРЛА» вдалось реалізувати дві проєктні молодіжні ініціативи - «Стажування молоді в ОМС» та триденне навчання за базовою програмою «Молодіжний працівник». 
Також представили керівника нового комунального закладу «Сарненський молодіжний центр» Сарненської міської - ДЕНИСА ВАКУЛКА. До слова, Центр вже на шляху реалізації амбітних проєктів, які залучать до громади іноземні інвестиції.  Денис Вакулко поділився планами роботи на майбутнє.  
ВІДЕО
Упродовж місяця девʼять стажерів проходили «курс молодого бійця» у різних структурних підрозділах Сарненської міськради. 
Ще 20 курсантів отримали нові знання в рамках проєкту «Імпульс», який реалізовувався у громаді від початку лютого 2024р. 
Щиро вітаємо кожного і кожну з черговими успішно подоланими карʼєрними сходинками.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ, використано матеріали Сарненської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації