вівторок, 16 липня 2024 р.

На Рівненщині стартував проєкт «Жити чекаючи»

«Жити чекаючи» - проєкт підтримки родин безвісти зниклих, який вже стартував у чотирьох громадах Рівненської області - Гощанській, Костопільській, Вараській та Рівненській. У кожній громаді насправді вже є активні члени родин, які були активними до сьогодні. Вони перенаправляли інші родини, ділились досвідом і просто слухали. Проєкт допоможе об'єднати ці зусилля, привезти в громади необхідних спеціалістів, створити картування та підсилити місцеві органи самоврядування. 

Чому проєкт «Жити чекаючи» такий важливий? Це про підтримку, про життя і надію.

Основний його принцип - нічого для нас без нас. Тому всі заходи - це відгук на потреби самих людей, а не вигадані івенти. 

Вже в липні в кожній громаді свої кола відкривають групи підтримки рівний-рівному, куди можна приходити за бажанням поспілкуватися, обмінятися інформацією, погорювати і продовжити вірити. Відбудуться великі зустрічі та заходи. 

Якщо у Вас виникло бажання доєднатися як партнерській організації, провести захід, ми теж раді співпраці! ГО ДОТИЧНІ, яким проєкт реалізовується на чолі із Зоряною Козлюк  відкриті для спільних дій заради хороших справ.


Проєкт реалізовується за підтримки швейцарсько-українського проєкту MH4U (Психічне здоров'я для України) та Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації