понеділок, 8 липня 2024 р.

Рівне готується до зими - встановлюють когенераційні установки - відео


Рівному, Здолбунові та Дубні тривають роботи щодо встановлення  когенераційних установок. 9 одиниць такого обладнання торік передали у межах співпраці Мінвідновлення, Рівненської ОДА та проєкту USAID з енергетичної безпеки.
Тож нині у Рівному тривають роботи щодо введення в експлуатацію трьох установок потужністю 1067 кВт та 530 кВт.  На одному з таких об’єктів ми побували в рамках Всеукраїнського прес-туру, який організували Рівненське регіональне відділення Асоціації міст України у співпраці з Харківським прес-клубом.  
Відео. 

Важливо запустити це обладнання до початку опалювального сезону. Торік дві перші такі установки вже встановили у Рівному, громада відчула позитивні зміни. Тому продовжуємо працювати у напрямку забезпечення стабільного теплопостачання мешканців Рівного. 
Фахівці кажуть, основна задача сьогодні – забезпечення енергетичної стійкості громад, а також модернізація централізованого теплопостачання, в тому числі через приватні інвестиції.


Нагадаємо приєднання до мереж установок триває і на теплопостачальних підприємствах Здолбунова та Дубна.
Повідомляє Рівненське РВ Асоціації міст України

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації