середа, 17 липня 2024 р.

Здолбунівська та Гощанська громади стали учасниками «Академії міжнародної співпраці та проєктного менеджменту»


Здолбунівська та Гощанська громади – серед  15 тергромад України, відібраних для участі в «Академії міжнародної співпраці та проєктного менеджменту Cities4Сities».

Загалом у відборі брали участь 118 громад України. 

Які можливості дає участь у проєкті для наших фахівців:

Вийти на новий рівень проєктного управління та роботи з міжнародними проєктами.

Пройти курс з проєктного менеджменту.

Отримати менторську підтримку від українських експертів. Менторка Здолбунівської громади – Олена Павлюк, директорка Бюро Євроінтеграції Львова.

У Львові відбулася офіційна зустріч-підписання договорів з громадами-учасницями і водночас вступний семінар «Академії проектного менеджменту та міжнародної співпраці». Участь взяли голови громад Владислав Сухляк та Микола Панчук, а також команди проєктних менеджерів. На заході був присутній і мер Львова Андрій Садовий, який надихав усіх своїми мотиваційними меседжами. 

Микола Панчук зазначив – «Сьогодні громади України мають великі можливості для отримання додаткових ресурсів. Однак, для їх залучення й використання часто бракує знань і досвіду. Семінар став ефективною комунікаційною площадкою для обміну досвідом проектної діяльності та налагодження дієвого партнерства.»


Учасники проекту, отримали ще й додаткову можливість для партнерства з метою підсилення власної спроможності та зміцнення зв’язків між різними регіонами України. Кожна з цих громад відкрита і прагне якісних змін на своєму рівні, аби в подальшому трансформувати їх в інших громадах України. 

У рамках семінару учасники відвідали об’єкти екосистеми UNBROKEN, розташовані в межах міста Львова. Їх діяльність пов’язана з лікуванням, реабілітацією та протезуванням військових у співпраці з міжнародними партнерами та містами-побратимами. Тут є сучасний корпус реабілітації, Центр «Незламні матусі» для вагітних і породіль, протезна майстерня, Центр ментального здоров’я в кожному районі міста тощо. 



Співпраця, обмін досвідом та підтримка один одного - це те, що допомагає нам рухатися вперед і досягати значущих результатів – зазначили учасники зустрічі.


Проєкт “Академія проєктного менеджменту та міжнародної співпраці” ініціативи Cities4Cities United4Ukraine реалізовується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID “Зміцнення громадської довіри (UCBI)”.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації