середа, 10 липня 2024 р.

Співпраця задля реалізації важливих гуманітарних проєктів

Відбулася робоча зустріч Дубенського міського голови Василя Антонюка з  президентом благодійної місії «Добрий самарянин» Володимиром Федчуком зі США. Пан Володимир є уродженцем міста Дубно, який уже понад тридцять років мешкає у Сполучених Штатах, але його серце завжди буде поруч з Батьківщиною. І у складні для нашої країни часи чоловік активно займається благодійною діяльністю на підтримку України.

Завдяки започаткованій минулого року співпраці Дубенської міської ради з представниками американської благодійної місії, вдалося організувати допомогу з протезування для дубенського військовослужбовця Володимира Світіна. Старший сапер у лютому 2023 року отримав важке поранення у бойових діях на Донеччині, наслідком якого стала травматична ампутація правої кінцівки. Наразі чоловік уже 2 тижні перебуває в Америці, де отримує необхідну допомогу з протезування. 

Керівник місії «Добрий самарянин» Володимир Федчук завітав на Дубенщину в межах чергового гуманітарного візиту з метою відвідин родини мужнього захисника України Володимира Світіна, яким опікується його благодійна організація. 

У Дубенській міській раді під час розмови з керівництвом міста обговорено перспективи подальшої співпраці задля реалізації низки важливих гуманітарних проєктів. 

Підготовлено за матеріалами Дубенської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації