середа, 24 липня 2024 р.

Відбулися позачергові загальні збори Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України - відео


Відбулися позачергові загальні збори Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України в онлайн форматі. На порядок денний винесли актуальні питання про необхідність змін в Бюджетному кодексі України. Участь у засіданні взяли усі члени регіонального відділення, збори відкрив голова регіонального відділення  Микола Карапетян. 
Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан під час свого виступу наголосив на необхідності збереження в доходах місцевих бюджетів 64% ПДФО, збереження в громадах реверсної дотації без вилучення, відмінності між «військовим» і «силовим» ПДФО та необхідності його повернення до бюджетів громад. 
ВІДЕО

Сарненський міський голова Руслан Серпенінов звернувся до присутніх. Він нагадав про рішення яке прийняли на  Правлінні АМУ від 10 липня 2024р. «Про повернення «силового» ПДФО та збереження 64% ПДФО в бюджетах територіальних громад. Тому закликав усі громади приєднатися до даної ініціативи та підтримати рішення Зборів на місцевому рівні. 
За результатами голосування – учасники зустрічі підтримали Звернення до Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, Народних депутатів України від Рівненської області, щодо внесення змін у Бюджетному кодексі України в частині:
- повернення в місцеві бюджети податку на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями,
поліцейськими та особами рядового і начальницького складу, що надходив до бюджетів громад;
- збереження частки зарахування до бюджетів місцевого самоврядування податку на доходи фізичних осіб у розмірі 64%;
- збереження реверсної дотації в бюджетах територіальних громад.


Повідомляє Рівненське РВ Асоціації міст України 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації