вівторок, 27 серпня 2024 р.

У Дубенській громаді збудують житло для ВПО

Місто Дубно стало ще на крок ближче до втілення у життя проєкту «Житло для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та відновлення звільнених міст в Україні», який впроваджується за фінансування Європейського Союзу @EuropeanUnioninUkraine та адмініструється «Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (NEFCO @NefcoinUkraine)» . 

Днями  під головуванням міського голови Василя Антонюка відбулося підписання контракту між Замовником (Управління архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та земельних відносин) з підрядником ТзОВ «Волбуд». 


Нагадаємо, що Дубно стало одним з шести міст в Україні, де завдяки підтримці ЄС European Unionin Ukraine стало можливим будівництво багатоквартирного будинку для ВПО з дотриманням усіх екологічних норм та вимог.

Ця подія дозволить вже найближчими днями розпочати підготовку до  будівництва такого необхідного житла. Робота триває, попри всі негаразди і важкі для країни часи - розбудовуємо Україну разом!

Підготовлено за матеріалами Дубенської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації