вівторок, 6 серпня 2024 р.

Можливості для молоді: в Україні стартувала реєстрація на проєкт “Debate Camp”

Зараз в Україні молодь формує своє майбутнє в умовах війни, стресу та обмежень, які впливають на їхнє життя та світосприйняття. 

Дослідження свідчать, що однією з основних проблем, які бачить для себе молодь – це відсутність можливості реалізувати себе, що поступається лише психологічному стану та здоров'ю свого і близьких. Попри ці труднощі, більшість молодих українців прагне брати активну участь у відбудові країни, а 90% опитаної молоді хочуть бачити Україну як повноцінну демократичну державу. 

Щоб підтримати прагнення молоді розвиватись,  підкреслити їхню роль в розвитку громади та суспільства в цілому, благодійна організація Klitschko Foundation за грантової підтримки Українсько-данського молодіжного дому (Ukrainian-Danish Youth House) запрошує молодь 14-17 років з усіх громад України до участі в проєкті “Debate Camp”.

Реєстрація триває до 18 серпня: реєстрація тут

“Debate Camp” – це унікальна можливість для молоді України не лише отримати цінні знання та навички, але й стати рушіями змін у власних громадах. В проєкті візьмуть участь 20 підлітків  з усієї України, що вирушать в кемп та протягом 5 днів навчатимуться у потужних спікерів та менторів, беручи участь у навчаннях, дискусіях та дебатах. 

Головна мета: розвинути навички критичного мислення, аргументації та дебатування, а також дослідити демократичну культуру, культуру діалогу та тему прав людини.  В останній день буде проведений фінальний дебатний турнір за участі представників Українсько-данського молодіжного дому, Федерації дебатів України, Посольства Данії та медіа.

Після повернення з кемпу підлітки реалізують власні локальні проєкти у своїх громадах, з метою інтеграції дебатної культури в позакласну діяльність навчальних закладів. Klitschko Foundation надасть учасникам підтримку в реалізації локальних проєктів, а  команда менторів допоможе їх реалізувати.

Не втрачайте свій шанс зробити внесок у майбутнє нашої країни та отримати незабутній досвід!

Додаткова інформація:

Klitschko Foundation — благодійна організація, яка інвестує в майбутнє України через всебічний розвиток молодих людей. Через освітні, спортивні та ментальні проєкти розвиває молодих українців та українок. За 21 рік діяльності втілили понад 160 проєктів, залучивши 2.5 мільйони учасників.

Ukrainian-Danish Youth House  — це платформа для обміну ідеями, культурою та знаннями між українською та данською молоддю, яка прагне активізувати залучення у демократичні процеси в обох країнах через діалог, креативні ідеї та нові можливості.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації