середа, 28 серпня 2024 р.

Прем’єра екологічної вистави «Чао Какао» відбудеться у День знань

В театрі ляльок  у день знань, 1 вересня,  відбудеться прем’єра  екологічної вистави «Чао Какао» за підтримки Українського культурного фонду. 

Нині, тривають останні приготування до прем’єри – репетиції, підготовка декорацій, розробка екологічних майстер-класів для глядачів – розповідає арт кураторка проєкту, режисерка Олена Ткачук.   

Інесса Кульчицька

Спільно з художницею Іннесою Кульчицькою розробили образи ляльок також на екологічну тематику, на сцені не звичні декорації, але головний герой Какао розкриє усі секрети кожної деталі, разом з малюками дізнається як поводитися з відходами та не потрапити у небезпеку. 


На вході до театру вже встановили контейнери для роздільного збору сміття, аби малюки головні уроки засвоїли на практиці та самостійно визначили в який контейнер потрібно викидати різне сміття. 

Після прем’єри, з 3 вересня - вистава «Чао какао»  помандрує до діток у громади Рівненської області, усього – 10 громад, тому слідкуйте за анонсами та зустрічайте «Візок казок». 

Матеріал підготовлено за підтримки Українського культурного фонду. Позиція Українського культурного фонду може не збігатися з думкою авторів.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації