середа, 18 вересня 2024 р.

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощанського Центру надання адміністративних послуг і селищної ради. Напередодні аналогічні аналізи були проведені для працівників ТОВ «Гощаночка». Загалом, протягом двох днів, мобільна бригада обстежила понад 40 осіб.

понеділок, 16 вересня 2024 р.

У Рівному презентували виставку в рамках проєкту «Вишивка українською»

Унікальний культурно-мистецький проєкт, який  популяризує сучасне українське слово та старовинне українське мистецтво вишивки, завершився. Понад 60 вишиваних робіт учасниць проєкту з Костополя, Острога, Дубна, Тучина, Здолбунова, Рівного представили на виставці цими вихідними у “Музеї бурштину”. 

пʼятниця, 13 вересня 2024 р.

Черговий РЕБ для наших захисників передали дубенчани

Долучившись традиційно до загальнонаціональної хвилини мовчання, міський голова Дубно - Василь Антонюк у присутності колективу міської ради передав через місцевих волонтерів ГО «Тенета» для потреб 65-ої окремої механізованої бригади Збройних Сил України пристрій РЕБ.

четвер, 12 вересня 2024 р.

У Корецькій громаді дбають про безпеку мешканців за сприяння проєкту «Вогнеборці»

Проєкт «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд», у якому Корецька громада взяла активну участь, наближається до завершення. Це була унікальна можливість - творити добрі справи завдяки підтримці польсько-американських партнерів. 

Для Корецької громади участь у проєкті розпочалася ще у 2022 році в рамках ініціативи «Вогнеборці» — проєкту, спрямованого на постачання пожежного спорядження для місцевих пожежних команд (МПК).

ХІТ у ТікТок: підлітків з інвалідністю запрошують стати новими зірками соцмереж разом із топ блогерами та експертами

Підлітків з інвалідністю запрошують навчатись блогінгу з підтримкою топових експертів у хабі інклюзивного ТікТоку. Проєкт реалізується у рамках кампанії «Діти як діти» ЮНІСЕФ спільно з Радницею — уповноваженою Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’єю Герасимчук. 

середа, 11 вересня 2024 р.

В пологовому відділенні Сарненської ЦРЛ впровадять проєкт з термо-модернізації

Сарненська міська громада стала учасником програми ЄІБ «Енергоефективність громадських будівель в Україні».

Громадянська освіта на практиці: нові ідеї для змін

Чергова цікава зустріч відбулася в Гощі в рамках проєкту EENCE-Едьютон з участю міжнародних експертів: Саміри Байрамової (Грузія), Марії Зубарєвої, Oleksandra Yehorova (Німеччина-Україна) та Тетяни Кузнецової (Україна).

Рівнян запрошують на презентацію проєкту «Вишивка українською»

Вже цієї неділі в експозиційній залі «Музею бурштину» презентують проєкт «Вишивка українською», який підтримав Український культурний фонд. Це короткостроковий проєкт, в рамках якого жінки вчилися вишивати разом з відомою майстринею Оленою Медведєвою. Вона поділилася з ними секретами авторської техніки вишивання, що має назву «ниткографіка». Нею майстриня вишила понад 30 креативних книг. 

вівторок, 10 вересня 2024 р.

Малолюбашанська громада налагоджує міжнародне партнерство з ґміною Пурда

З 6 по 8 вересня 2024 року голова Малолюбашанської сільської ради Світлана Ковальчук в складі делегації від Рівненської області відвідали Ольштинський повіт Республіки Польща, де відбулось відзначення 25 річчя створення Повіту та підбивання підсумків 25-річного партнерства з Повітом Оснабрюк (Німеччина). 

Основи домедичної допомоги для цивільних осіб - практичний тренінг відбувся у Корецькій громаді

Надання першої допомоги — це навичка, яка може врятувати життя, особливо в умовах воєнного стану. 

На початку вересня у Корецькій громаді  з цією метою було проведено шестигодинний тренінг на тему «Порядок і правила надання першої допомоги при різних типах ушкоджень». Заняття організували інструктори Благодійного фонду «ЗОЛОТА ГОДИНА» в рамках співпраці з Державною установою «Центр пробації» для працівників та уповноважених органів з питань пробації філії ДУ «Центр пробації» у Рівненській області.

понеділок, 9 вересня 2024 р.

Віктор Шакирзян вивчав досвід Парижа у створенні інклюзивного безбар'єрного простору

Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян взяв участь в офіційному візиті голів громад, українських міст, представників профільних міністерств, який відбувся в Парижі. Досвід Франції заснований на підготовці до Олімпіади та Паралімпіади, у нас – на воєнному стані та поверненню з фронту військовослужбовців. Тому стане надзвичайно корисним для розвитку міст та громад в Україні. 

У Дубно провели тренінг – Основи діяльності рад з питань ВПО

За сприяння Дубенської міської ради та управління соціального захисту населення у Дубні відбувся тренінг «Основи діяльності Рад з питань ВПО», організований Благодійним фондом «Стабілізейшен Суппорт Сервісез».

четвер, 5 вересня 2024 р.

У Рівному обговорили методи роботи з кривдниками

Соціальні працівники, психологи, експерти, фахівці правоохоронних органів спільно з громадськими організаціями взяли участь у круглому  столі з питань впровадження програм для кривдників в Рівненській області як частини роботи з домашнім насильством. 

Зустріч організували ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» у  партнерстві з БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «РОКАДА», за технічної підтримки ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) проект «Впровадження програм для кривдників, як частини роботи з домашнім насильством, з метою посилення захисту жінок і дівчат» у 9 областях України та м. Києві.

середа, 4 вересня 2024 р.

Гощанська громада разом із польськими партнерами протидіє стихійним лихам

Гощанська територіальна громада бере активну участь у проєкті «Спільна співпраця у боротьбі з пожежами та стихійними лихами у Грубешівському районі та Рівненській області». 

вівторок, 3 вересня 2024 р.

У Клевані дітям нагадали правила безпеки з невідомими предметами у форматі екологічної вистави «Чао Какао – привіт чистий світ»

Екологічну виставу «Чао Какао» за підтримки Українського культурного фонду презентували сьогодні малюкам у Клеванській громаді. На виставу «Чао Какао» на свіжому повітрі завітало понад 100 учнів молодших класів  ліцею №2. У казковій, ігровій, інтерактивній формі головні герої коала  Какао зі своїми друзями  нагадали малюкам головні правила поведінки з вибухонебезпечними предметами, які часто маскуються за звичні предмети або сміття. 

понеділок, 2 вересня 2024 р.

Діти військовослужбовців з Тараканівської громади повернулися з відпочинку у Польщі

Втомлені, але щасливі діти повернулися додому з яскравими враженнями про літній відпочинок у Республіці Польща.

З 25 по 30 серпня 2024 року 16 дітей військовослужбовців Тараканівської громади разом з дітьми гміни Збучин перебували в англомовному музичному таборі «Rock Camp».

Головна

Швидко та ефективно - у Гощі працює мобільна бригада амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Мобільна бригада Гощанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провела швидкі тести на глюкозу та холестерин у працівників Гощ...

Популярні публікації